Bourjois Express

maramice za čišćenje

1×
Bourjois Express maramice za čišćenje
Bourjois Express maramice za čišćenje
Bourjois Express maramice za čišćenje
25 kom

Kod: BOU0181 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Bourjois Express
25 kom

Prati dostupnost robe

Opis kozmetike Bourjois Express

Maramice za čišćenje Bourjois Express dragocjene su zbog svoje praktičnosti ne samo na putovanjima, već i pri svakodnevnoj večernjoj rutini njege za kožu.

Svojstva:

  • ne iritira kožu i ne isušuje je
  • hidratizira i hrani kožu
  • učinkovito uklanja sav make-up
  • čisti kožu od sebuma i nečistoća
  • praktično pakiranje za putovanja
  • može se koristiti i za osjetljivu kožu

Način upotrebe:
Izvucite maramicu i nježno njome s kože uklonite make-up i sve nečistoće. Nakon primjene pakiranje dobro zatvorite kako biste izbjegli sušenje maramica.

Osobine

Tekstura
maramice
Tip kože lica
za sve tipove kože lica

O brandu Bourjois

Francuski brand dekorativne kozmetike Bourjois osnovao je 1863. godine vizionar Joseph-Albert Ponsin. Njegovi prvi proizvodi bili su voštani make-up štapići namijenjeni isključivo potrebama kazališnih glumaca. Štapići su nosili duhovite nazive kao “Jealous” ili “Lovesick”.

Danas Bourjois na tržište donosi šaroliku ljestvicu proizvoda – maskare, olovke za oči, ruževe, mlijeka za čišćenje, dezodoranse, gelove za tuširanje, parfeme i drugo – pri čemu su žene glavna ciljna skupina. I dalje se trudi sačuvati svoju izvornu filozofiju i ponuditi klijentima vrhunsku kvalitetu za razumnu cijenu.

Kozmetiku Bourjois sa zadovoljstvom koriste ne samo profesionalni maskeri i stilisti, već i veliki broj poznatih osoba. Brand Bourjois sigurno će zainteresirati sve one koji bi htjeli izgledati krasno, koji čeznu za svojim vlastitim imidžom, one koji su kreativni i rado se šminkaju.