Bourjois Clin d’Oeil Passionnée poklon set

 • Bourjois Clin d’Oeil Passionnée poklon set
   više

  Varijante Bourjois Clin d’Oeil Passionnée

  • Bourjois Clin d’Oeil Passionnée poklon set I. toaletna voda 75 ml + lak za nokte 9 ml + kozmetička torbica 1 kspoklon set I.  

   Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju.

   toaletna voda 75 ml + lak za nokte 9 ml + kozmetička torbica 1 ks
   Kod: BOU1467

  Gore

  O brandu Bourjois

  Ocjena

  Izgled flakona

  Trajnost mirisa

  Intezitet

  Ukupni dojam

  Francuski brand dekorativne kozmetike Bourjois osnovao je 1863. godine vizionar Joseph-Albert Ponsin. Njegovi prvi proizvodi bili su voštani make-up štapići namijenjeni isključivo potrebama kazališnih glumaca. Štapići su nosili duhovite nazive kao “Jealous” ili “Lovesick”.

  Danas Bourjois na tržište donosi šaroliku ljestvicu proizvoda – maskare, olovke za oči, ruževe, mlijeka za čišćenje, dezodoranse, gelove za tuširanje, parfeme i drugo – pri čemu su žene glavna ciljna skupina. I dalje se trudi sačuvati svoju izvornu filozofiju i ponuditi klijentima vrhunsku kvalitetu za razumnu cijenu.

  Kozmetiku Bourjois sa zadovoljstvom koriste ne samo profesionalni maskeri i stilisti, već i veliki broj poznatih osoba. Brand Bourjois sigurno će zainteresirati sve one koji bi htjeli izgledati krasno, koji čeznu za svojim vlastitim imidžom, one koji su kreativni i rado se šminkaju.

  Gore

  Ocjena Bourjois Clin d’Oeil Passionnée

  Što o Bourjois Clin d’Oeil Passionnée mislite vi?

  Polja označena zvjezdicom * se moraju ispuniti.


  Ocjena *

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "

  1 2 3 4 5 0 - najlošija, 5 - najbolja "


  Slanjem potvrđujete suglasnost s obradom osobnih podataka u svrhu obrade i prikaza vrednovanja proizvoda društva Notino s.r.o. Svoju suglasnost imate pravo opozvati. Više informacija pronaći ćete u Načelima o obradi osobnih podataka.