BoucheronLa Collection Patchouli d'Angkor parfemska voda uniseks

Boucheron La Collection Patchouli d'Angkor parfemska voda uniseks
Boucheron La Collection Patchouli d'Angkor parfemska voda uniseks
125 ml

Kod: BCH01642 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Poklon za vas
Upišite kod notino u košaricu i iskoristite 15 % popusta na parfeme. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.

Opis Boucheron La Collection Patchouli d'Angkor
Sastav

Postat ćete ovisni o novootkrivenoj egzotičnoj senzualnosti. Uniseks parfemska voda Boucheron La Collection Patchouli d’Angkor otkrit će vam mističnu snagu kambodžanskih hramova kroz kontrastne mirisne note u kojima se stapaju svjetlost i tama. 

  • cvjetni chypre parfem
  • dio linije parfema La Collection, nadahnute lovcima na dragulje
  • uniseks parfem

Sastav mirisa
Kompoziciju otvaraju voćne note sočne kruške i sjajnog bergamota. Zatim stižu očaravajuće note bourbonskog papra, koje na dvoboj izaziva miris nježnog jasmina. Baza, u kojoj se sljubljuju toplo drvo gvajaka, pačuli i bijeli mošus, daje parfemu dozu senzualnosti. Njihov će zanosan spoj ostaviti na vašoj koži tajanstven i privlačan trag.

Priča o mirisu
Parfem Patchouli d’Angkor je 2019. dizajnirala francuska parfumerka Nathalie Lorson. Nadahnuće je pronašla u kambodžanskom hramskom kompleksu Angkor Wat, u kojem rastu divlja stabla čije se masivno korijenje probija kroz zidove pojedinih građevina.

Ova parfemska voda je dio luksuzne linije La Collection, nadahnutu pričama lovaca na dragulje, koji su na svojim dalekim putovanjima otkrivali nove zemlje, iskustva i mirise.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
bergamot, kruška
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
jasmin, bourbon papar
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
drvo gvajaka, bijeli mošus, pačuli
Vrsta mirisa
cvjetni, chypre

O brendu Boucheron

Brand Boucheron osnovao je 1858. godine Francuz Frederic Boucheron, draguljar i izrađivač nakita. Njegove kreacije vremenom su postale sve traženije te u znatnoj mjeri i kolekcionarski materijal.

Boucheron je kasnije svojem primarnom području preduzetništva priključio i parfeme koji su 1988. godine očarali kozmetički svijet i to umijeće čarolije sačuvali do danas. Brand Boucheron trenutno ima nekoliko desetina jedinstvenih mirisa od kojih svaki ima bezvremenski dojam. Precizno ukrašeni flakoni sadrže šarolike mirise od cvjetnih lakih esencija, pa sve do težih i izrazitijih mirisa za najveće sladokusce.

Ocjena Boucheron La Collection Patchouli d'Angkor