Biotherm Skin Oxygenkozmetički set I. za žene

Biotherm Skin Oxygen kozmetički set I. za žene
Biotherm Skin Oxygen kozmetički set I. za žene
kozmetički set I. za žene

Kod: BIO05067 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Lait Corporel mlijeko za tijelo za suhu kožu 100 ml + Skin Oxygen voda za lice za proširene pore 30 ml + Skin Oxygen hidratantni gel za čišćenje 10 ml

Poklon za vas
Ako kupite proizvode u vrijednosti iznad 350 kn u košarici možete izabrati jedan od 12 odličnih proizvoda.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas

Osobine

Dob
za sve dobne skupine
Tip kože lica
mješovita, suha
Tip seta
Kozmetički set

O brendu Biotherm

Biotherm predstavlja harmoničan sklad čovjeka i prirode. Uronite u vodeni svijet ove jedinstvene kozmetike.

Brand Biotherm je inspiriran snagom termalnih izvora, minerala i drugih organskih aktivnih tvari. Jedinstveni sastav proizvoda crpi energiju prije svega iz vode kao prirodnog elementa prisutnog na samom početku života.

Već stoljećima se znalo o učincima prirodnog izvora u Pirinejima. Neki su vjerovali da je riječ o izvoru vječne mladosti. Međutim, 50-ih godina prošlog stoljeća na površini ovoga izvora uočena je posebna tvar čija izvanredna svojstva su dokazala i naknadna ispitivanja dr. Josea Julliena. On je iskombinirao svoje znanje sa iskustvom kozmetičarke Janine Marissal te su zajedno postavili temelje branda Biotherm.

Zahvaljujući svojoj unikatnoj biološkoj osobini u najboljoj je koordinaciji s ljudskom kožom, te tako ima sposobnost da je na izuzetan način obnavlja i štiti. Danas je Biotherm jedna od najkvalitetnijih njega za lice i kožu te u isto vrijeme, nosi svjež i čaroban miris s prirodnim aromama. Isprobajte i vi moć vode.

Ocjena Biotherm Skin Oxygen