Biotherm Skin Oxygen

kozmetički set I.

Biotherm Skin Oxygen kozmetički set I.
Biotherm Skin Oxygen kozmetički set I.
kozmetički set I.
142,30kn

Kod: BIO05067 | 4 kom na zalihi

Set sadrži: Lait Corporel Anti-Drying Body Milk with Citrus Essences 100 ml + Skin Oxygen Skin Perfecting Lotion30 ml + Skin Oxygen Cooling and Moisturizing Gel 10 ml

kom
DPD dostava na kopnu
petak 28. 06. 2019.
Biotherm Skin Oxygen
kozmetički set I. | 142,30kn

Osobine

Dob
za sve dobne skupine
Tip kože lica
mješovita, suha
Tip seta
Kozmetički set

O brendu Biotherm

Biotherm predstavlja harmoničan sklad čovjeka i prirode. Uronite u vodeni svijet ove jedinstvene kozmetike.

Brand Biotherm je inspiriran snagom termalnih izvora, minerala i drugih organskih aktivnih tvari. Jedinstveni sastav proizvoda crpi energiju prije svega iz vode kao prirodnog elementa prisutnog na samom početku života.

Već stoljećima se znalo o učincima prirodnog izvora u Pirinejima. Neki su vjerovali da je riječ o izvoru vječne mladosti. Međutim, 50-ih godina prošlog stoljeća na površini ovoga izvora uočena je posebna tvar čija izvanredna svojstva su dokazala i naknadna ispitivanja dr. Josea Julliena. On je iskombinirao svoje znanje sa iskustvom kozmetičarke Janine Marissal te su zajedno postavili temelje branda Biotherm.

Zahvaljujući svojoj unikatnoj biološkoj osobini u najboljoj je koordinaciji s ljudskom kožom, te tako ima sposobnost da je na izuzetan način obnavlja i štiti. Danas je Biotherm jedna od najkvalitetnijih njega za lice i kožu te u isto vrijeme, nosi svjež i čaroban miris s prirodnim aromama. Isprobajte i vi moć vode.