Biotherm Autobronzant Tonique dvokomponentno ulje za samotamnjenje za tijelo

1×
Biotherm Autobronzant Tonique dvokomponentno ulje za samotamnjenje za tijelo
Biotherm Autobronzant Tonique dvokomponentno ulje za samotamnjenje za tijelo
200 ml

Kod: BIO2602 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Biotherm Autobronzant Tonique
Osobine

Preparat za tijelo za samotamnjenje Biotherm Autobronzant Tonique garancija je krasno preplanule kože tijekom cijele godine.

Svojstva:

  • pruža efekt intenzivne preplanulosti
  • ujednačava ten
  • koži pruža zdravi, suncem zagrljeni izgled
  • jednostavan za primjenu
  • brzo upija

Način upotrebe:
Prije uporabe protresite. Manju količinu preparata nanesite na kožu cijeloga tijela. Temeljito i ravnomjerno razmažite. Slijedite priložene upute.

Osobine

Tekstura
ulje
Tip kože
za sve tipove kože

O brendu Biotherm

Biotherm predstavlja harmoničan sklad čovjeka i prirode. Uronite u vodeni svijet ove jedinstvene kozmetike.

Brand Biotherm je inspiriran snagom termalnih izvora, minerala i drugih organskih aktivnih tvari. Jedinstveni sastav proizvoda crpi energiju prije svega iz vode kao prirodnog elementa prisutnog na samom početku života.

Već stoljećima se znalo o učincima prirodnog izvora u Pirinejima. Neki su vjerovali da je riječ o izvoru vječne mladosti. Međutim, 50-ih godina prošlog stoljeća na površini ovoga izvora uočena je posebna tvar čija izvanredna svojstva su dokazala i naknadna ispitivanja dr. Josea Julliena. On je iskombinirao svoje znanje sa iskustvom kozmetičarke Janine Marissal te su zajedno postavili temelje branda Biotherm.

Zahvaljujući svojoj unikatnoj biološkoj osobini u najboljoj je koordinaciji s ljudskom kožom, te tako ima sposobnost da je na izuzetan način obnavlja i štiti. Danas je Biotherm jedna od najkvalitetnijih njega za lice i kožu te u isto vrijeme, nosi svjež i čaroban miris s prirodnim aromama. Isprobajte i vi moć vode.

Ocjena Biotherm Autobronzant Tonique1