Biotherm Aquasource

kozmetički set II.

Biotherm Aquasource kozmetički set II.
Biotherm Aquasource kozmetički set II.
kozmetički set II.

Kod: BIO05063 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Set sadrži: Aquasource Daily Care for Dry Skin 50 ml + Biosource Cleansing Mousse for Dry Skin 20 ml + Aquasource Night Spa for All Skin Types 20 ml

Poklon za vas
Punjivi raspršivač parfema gratis uz kupnju iznad 350 kn. Boju možete odabrati u košarici.
Biotherm Aquasource
kozmetički set II.

Osobine

Dob
za sve dobne skupine
Tip kože lica
suha
Tip seta
Kozmetički set

O brendu Biotherm

Biotherm predstavlja harmoničan sklad čovjeka i prirode. Uronite u vodeni svijet ove jedinstvene kozmetike.

Brand Biotherm je inspiriran snagom termalnih izvora, minerala i drugih organskih aktivnih tvari. Jedinstveni sastav proizvoda crpi energiju prije svega iz vode kao prirodnog elementa prisutnog na samom početku života.

Već stoljećima se znalo o učincima prirodnog izvora u Pirinejima. Neki su vjerovali da je riječ o izvoru vječne mladosti. Međutim, 50-ih godina prošlog stoljeća na površini ovoga izvora uočena je posebna tvar čija izvanredna svojstva su dokazala i naknadna ispitivanja dr. Josea Julliena. On je iskombinirao svoje znanje sa iskustvom kozmetičarke Janine Marissal te su zajedno postavili temelje branda Biotherm.

Zahvaljujući svojoj unikatnoj biološkoj osobini u najboljoj je koordinaciji s ljudskom kožom, te tako ima sposobnost da je na izuzetan način obnavlja i štiti. Danas je Biotherm jedna od najkvalitetnijih njega za lice i kožu te u isto vrijeme, nosi svjež i čaroban miris s prirodnim aromama. Isprobajte i vi moć vode.