Preskočite na glavni sadržaj

NJEGUJUĆE RUTINE PO MJERI IZ BIOTHERMA

RUTINA ZA REGENERACIJU KOŽE LICA

Biotherm Life Plankton™


Otkrijte izvanredna obnavljajuća svojstva Life Planktona™, mikroorganizma prirodnog podrijetla iz francuskih Pirineja. Na čisto lice nanesite obnavljajući serum Life Plankton™ Elixir s visokim udjelom ovog sastojka koji će obnoviti, ojačati i zaštititi vašu kožu.

Zatim dopunite svoj ritual hidratantnim balzamom, kremom za okoloočno područje i posebnim ampulama za maksimalan učinak njege.

RUTINA PROTIV BORA I STARENJA KOŽE LICA

Biotherm Blue Therapy


Prijevremeni znakovi starenja zahtijevaju učinkovitu njegu protiv starenja. Svoj ritual započnite pjenom za čišćenje pa nastavite nanošenjem dnevne i noćne kreme Blue Therapy Red Algae Uplift. Njihove se različite teksture izvrsno nadopunjuju, omogućujući maksimalan učinak koji rezultira učvršćenim licem i zaglađenim finim linijama. Ne zaboravite na preparat za njegu specifične, osjetljive kože okoloočnog područja.

Ako vas muči naglo pogoršanje izgleda vašeg lica, isprobajte intenzivnu učvršćujuću 28-dnevnu kuru.

RUTINA ZA HIDRATACIJU KOŽE LICA

Biotherm AquasourceHidratizirana koža je čvršća, otpornija na negativne utjecaje i izgleda zdravije. Biotherm nudi jednostavnu rutinu za intenzivnu hidrataciju. Njezin neizostavan dio predstavlja toner Biosource, koji će omekšati kožu i ukloniti nečistoće s lica. Za dnevnu i noćnu njegu pobrinut će se linija Aquasource, poznata po svojoj laganoj teksturi i brzom upijanju; korak po korak nanosite serum, dnevnu/noćnu kremu i kremu za okoloočno područje.

RUTINA NJEGE LICA ZA MUŠKARCE

Biotherm Homme


I lice muškarca zaslužuje hidrataciju, regeneraciju i osjećaj čistoće. U tome će vam, osim gela za čišćenje, pomoći hidratantna njega Aquapower, koja će nahraniti vašu kožu i vratiti joj elastičnost. S godinama će jednako važna postati i obnavljajuća njega iz linije Supreme, koja vraća čvrstoću i učinkovita je protiv znakova starenja na licu.

Ako se redovito brijete, sigurno će vam se svidjeti umirujući hidratantni balzam Ultra Confort.