Biolage RAW

Stvarna, autentična, djelotvorna. Takva je kolekcija prirodnih proizvoda za kosu Biolage R.A.W. Svi proizvodi iz navedene kolekcije su nježni prema okolišu, dolaze u ambalaži od 100 %-tnog recikliranog materijala i imaju biološki razgradiv sastav. 

 

R.A.W. je kratica sastavljena od engleskih riječi real, authentic, wholesome - u kojima je sadržana filozofija čitave kolekcije. Real označava prirodan sastav bez sulfata, silikona i parabena. Authentic označava transparentan sastav, budući da su za svaki proizvod točno navedeni svi sastojci i njihovo podrijetlo. A wholesome? Označava blagotvorno djelovanje zahvaljujući kojem će vaša kosa ponovo biti zdrava i beskrajno lijepa.

U kolekciji proizvoda Biolage R.A.W. naći ćete proizvode za njegu svih tipova kose, poput šampona za volumen Biolage R.A.W. Uplift, hranjivog regeneratora za njegu suhe kose Biolage R.A.W. Nourish i maske od gline Biolage R.A.W. Uplift, koja vraća kosi izgubljenu ljepotu i vitalnost.

Proizvodi Biolage R.A.W. su odličan izbor za sve one koji vjeruju da se briga o okolišu i savršena kosa međusobno ne isključuju. Zato što i vaša kosa zaslužuje zdravu hranu.

cijeli tekst sakriti tekst