BiodermaPigmentbio poklon set (protiv pigmentnih mrlja)

Bioderma Pigmentbio poklon set (protiv pigmentnih mrlja)
Bioderma Pigmentbio poklon set (protiv pigmentnih mrlja)

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: BIR03623

posvjetljujući serum za korekciju pigmentnih mrlja 15 ml + noćni serum protiv tamnih mrlja 50 ml + Institut Esthederm krema za intenzivnu hidrataciju sa staničnom vodom 10 ml + Institut Esthederm energetska hidratantna magla za lice sa staničnom vodom 30 ml

Sve za prekrasnu kožu u jednom pakiranju. Kozmetički poklon set Bioderma Pigmentbio razveselit će vas i vaše bližnje.

Set sadrži:

  • posvjetljujući serum za korekciju pigmentnih mrlja 15 ml
  • noćni serum protiv tamnih mrlja 50 ml
  • Institut Esthederm krema za intenzivnu hidrataciju sa staničnom vodom 10 ml
  • Institut Esthederm energetska hidratantna magla za lice sa staničnom vodom 30 ml

Svojstva:

  • miks kozmetičkih proizvoda za svakodnevnu upotrebu
  • odlična ideja za poklon
  • pogodno za kožu sklonu pigmentacijskim mrljama

Način upotrebe:
Svaki proizvod iz kozmetičkog seta upotrebljavajte u skladu s njegovim uputama.

Osobine

Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Učinak
Hidratacija, njega, protiv pigmentnih mrlja
Tip seta
Poklon set
Zaštita od sunca
bez SPF
Kada koristiti
za dan i noć

"Dermokozmetika Bioderma temelji se na saznanjima o koži i njenim biološkim mehanizmima. Ovaj znanstveni pristup garantira sadržaj proizvoda koji točno cilja na različite tipove ili problem kože. Kozmetika Bioderma ne sadrži dermatološki štetne sastojke poput parabena, ftalata ili formaldehida. Proizvodi sadrže samo čiste aktivne tvari koje se nalaze u samoj koži, te je zato brand Bioderma jamstvo savršene upotrebe svih svojih proizvoda bez nuspojava. Svi proizvodi za njegu lica i kože klinički su ispitani i nastajali su pod nadzorom stručnjaka iz područja dermatologije, alergologije i toksikologije.

Od svoga nastanka 1970. godine ovaj brand tvorac je nekoliko patenata. Primjera radi, micelarna voda Bioderma Sensibio je uopće prva voda za čišćenje u povijesti, te se do danas ubraja među najomiljenije. Na drugu stranu, linija proizvoda Bioderma Sébium sadrži patentiran kompleks fluidactiv koji se efikasno bori protiv svih znakova masne i problematične kože lica. U ponudi branda pronaći ćete dobro osmišljenu njegu za kožu cijeloga tijela - bioderma sebium global i bioderma sebium za mješovitu, masnu i problematičnu kožu, bioderma micellar water za čišćenje lica, bioderma makeup remover za uklanjanje šminke, bioderma cream sa hranljivim tvarima, bioderma sunscreen za zaštitu od sunca i bioderma moisturiser sa hidratantnom njegom.

I što je najvažnije – Bioderma ne pruža samo trenutno olakšanje, već direktno rješava uzročnika problema. Pružite i vi svom licu i koži savršenu njegu!"