Bioderma Photoderm KID Spray zaštitni sprej za djecu SPF 50+

1×
Bioderma Photoderm KID Spray zaštitni sprej za djecu SPF 50+
Bioderma Photoderm KID Spray zaštitni sprej za djecu SPF 50+
200 ml

Kod: BIR0790 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Bioderma Photoderm KID Spray
Osobine

Pitate se kako osjetljivu dječju kožu najučinkovitije zaštititi od sunca? Bioderma Photoderm Kid pruža maksimalnu zaštitu od sunca u praktičnom spreju.

Zahvaljujući jedinstvenom patentu stanične biozaštite™, u kombinaciji sa zaštitnim filterima, čuva kožu i jamči joj potrebnu zaštitu. Tu su i pojačani mehanizmi koji potiču reparaciju i obnovu kože.

Svojstva:

  • pruža maksimalnu zaštitu od sunca
  • posebno prilagođeno osjetljivoj dječjoj koži
  • preporučeno za djecu od 3 godine

Glavni sastojci:

  • SPF 50+ UVB/UVA
  • patent stanične biozaštite™ – potiče sposobnost kože da se zaštiti tijekom sunčanja
  • bez oktokrilena i parfema

Način primjene:
Nanesite na kožu i razmažite. Redovito obnavljajte naneseni sloj, osobito nakon kupanja, brisanja i sportskih aktivnosti.

Osobine

Vrsta pakiranja
sprej
Tekstura
ulje
Tip kože lica
osjetljiva
Tip kože
osjetljiva
Zaštitni faktor
vrlo visoka zaštita (SPF 50+)

O brendu Bioderma

"Dermokozmetika Bioderma temelji se na saznanjima o koži i njenim biološkim mehanizmima. Ovaj znanstveni pristup garantira sadržaj proizvoda koji točno cilja na različite tipove ili problem kože. Kozmetika Bioderma ne sadrži dermatološki štetne sastojke poput parabena, ftalata ili formaldehida. Proizvodi sadrže samo čiste aktivne tvari koje se nalaze u samoj koži, te je zato brand Bioderma jamstvo savršene upotrebe svih svojih proizvoda bez nuspojava. Svi proizvodi za njegu lica i kože klinički su ispitani i nastajali su pod nadzorom stručnjaka iz područja dermatologije, alergologije i toksikologije.

Od svoga nastanka 1970. godine ovaj brand tvorac je nekoliko patenata. Primjera radi, micelarna voda Bioderma Sensibio je uopće prva voda za čišćenje u povijesti, te se do danas ubraja među najomiljenije. Na drugu stranu, linija proizvoda Bioderma Sébium sadrži patentiran kompleks fluidactiv koji se efikasno bori protiv svih znakova masne i problematične kože lica. U ponudi branda pronaći ćete dobro osmišljenu njegu za kožu cijeloga tijela - bioderma sebium global i bioderma sebium za mješovitu, masnu i problematičnu kožu, bioderma micellar water za čišćenje lica, bioderma makeup remover za uklanjanje šminke, bioderma cream sa hranljivim tvarima, bioderma sunscreen za zaštitu od sunca i bioderma moisturiser sa hidratantnom njegom.

I što je najvažnije – Bioderma ne pruža samo trenutno olakšanje, već direktno rješava uzročnika problema. Pružite i vi svom licu i koži savršenu njegu!"

Ocjena Bioderma Photoderm KID Spray1