Bioderma Photoderm Bronz Oil zaštitno suho ulje u spreju SPF 30

Bioderma Photoderm Bronz Oil zaštitno suho ulje u spreju SPF 30
Bioderma Photoderm Bronz Oil zaštitno suho ulje u spreju SPF 30
200 ml

Kod: BIR2304 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Bioderma Photoderm Bronz Oil
Osobine

Čeznete za brončano preplanulim tenom, ali i za najvećom mogućom zaštitom od opakih sunčevih zraka? Oboje će vam garantirano priuštiti zaštitno suho ulje u spreju Bioderma Photoderm Bronz.

Zahvaljujući jedinstvenom Bronz kompleksu, zajedno s patentom stanične biozaštite™ i u kombinaciji sa zaštitnim filterima, zaštititi će kožu i aktivirati prirodne mehanizme za njezinu obnovu.

Svojstva:

  • štiti sve do razine DNK
  • pruža zaštitu od sunca stimulirajući istovremeno nastanak zdrave preplanulosti
  • pojačava i produljuje trajanje prirodne preplanulosti
  • pomaže prirodno tamnjenje kože
  • svježeg hipoalergenog mirisa
  • praktično pakiranje u spreju
  • vrlo lagana tekstura suhog ulja ne ostavlja masni sloj ni bijele tragove na koži

Glavni sastojci:

  • SPF 30 zaštita od UVB/UVA
  • kompleks Bronz – stimulira prirodan proces sunčanja za bezopasno postizanje preplanule kože
  • patent stanične biozaštite™ – potiče sposobnost kože da se zaštiti tijekom sunčanja

Način primjene:
Može se nanijeti i na mokru kožu. Pogodno za korištenje na cijelom tijelu i na kosi. Redovito obnavljajte naneseni sloj, osobito nakon kupanja, brisanja ili nakon sportskih aktivnosti. Idealno djelovanje postiže se u kombinaciji s proizvodom Photoderm Oral, koji pojačava i produljuje trajanje preplanulog izgleda kože.

Osobine

Tekstura
suho ulje
Tip kože
osjetljiva
Zaštitni faktor
visoka zaštita (SPF 30 – SPF 50)

Napisali smo o Bioderma Photoderm Bronz Oil
Članci

O brendu Bioderma

"Dermokozmetika Bioderma temelji se na saznanjima o koži i njenim biološkim mehanizmima. Ovaj znanstveni pristup garantira sadržaj proizvoda koji točno cilja na različite tipove ili problem kože. Kozmetika Bioderma ne sadrži dermatološki štetne sastojke poput parabena, ftalata ili formaldehida. Proizvodi sadrže samo čiste aktivne tvari koje se nalaze u samoj koži, te je zato brand Bioderma jamstvo savršene upotrebe svih svojih proizvoda bez nuspojava. Svi proizvodi za njegu lica i kože klinički su ispitani i nastajali su pod nadzorom stručnjaka iz područja dermatologije, alergologije i toksikologije.

Od svoga nastanka 1970. godine ovaj brand tvorac je nekoliko patenata. Primjera radi, micelarna voda Bioderma Sensibio je uopće prva voda za čišćenje u povijesti, te se do danas ubraja među najomiljenije. Na drugu stranu, linija proizvoda Bioderma Sébium sadrži patentiran kompleks fluidactiv koji se efikasno bori protiv svih znakova masne i problematične kože lica. U ponudi branda pronaći ćete dobro osmišljenu njegu za kožu cijeloga tijela - bioderma sebium global i bioderma sebium za mješovitu, masnu i problematičnu kožu, bioderma micellar water za čišćenje lica, bioderma makeup remover za uklanjanje šminke, bioderma cream sa hranljivim tvarima, bioderma sunscreen za zaštitu od sunca i bioderma moisturiser sa hidratantnom njegom.

I što je najvažnije – Bioderma ne pruža samo trenutno olakšanje, već direktno rješava uzročnika problema. Pružite i vi svom licu i koži savršenu njegu!"

Ocjena Bioderma Photoderm Bronz Oil