Bioderma Atoderm PO Zinc

krema za vrlo suhu, osjetljivu i atopičnu kožu

Bioderma Atoderm PO Zinc krema za vrlo suhu, osjetljivu i atopičnu kožu
Bioderma Atoderm PO Zinc krema za vrlo suhu, osjetljivu i atopičnu kožu
Bioderma Atoderm PO Zinc krema za vrlo suhu, osjetljivu i atopičnu kožu
100 ml

Kod: BIR0758 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Bioderma Atoderm PO Zinc
100 ml

Prati dostupnost robe

Opis kozmetike Bioderma Atoderm PO Zinc

Krema za tijelo Bioderma Atoderm PO Zinc njeguje vašu kožu i pruža joj potrebnu njegu i dugotrajnu hidrataciju.

Svojstva:

  • intenzivno hrani i njeguje
  • umiruje kožu i osvježava je
  • smanjuje svrbež i peckanje kože
  • pomaže suhoj koži

Sastojci:

  • preparat je hipoalergijski

Način upotrebe:
Nanesite preparat na čistu kožu i blago umasirajte dok se potpuno ne upije.

Osobine

Tip kože
atopična, osjetljiva, suha i vrlo suha

O brandu Bioderma

"Dermokozmetika Bioderma temelji se na saznanjima o koži i njenim biološkim mehanizmima. Ovaj znanstveni pristup garantira sadržaj proizvoda koji točno cilja na različite tipove ili problem kože. Kozmetika Bioderma ne sadrži dermatološki štetne sastojke poput parabena, ftalata ili formaldehida. Proizvodi sadrže samo čiste aktivne tvari koje se nalaze u samoj koži, te je zato brand Bioderma jamstvo savršene upotrebe svih svojih proizvoda bez nuspojava. Svi proizvodi za njegu lica i kože klinički su ispitani i nastajali su pod nadzorom stručnjaka iz područja dermatologije, alergologije i toksikologije.

Od svoga nastanka 1970. godine ovaj brand tvorac je nekoliko patenata. Primjera radi, micelarna voda Bioderma Sensibio je uopće prva voda za čišćenje u povijesti, te se do danas ubraja među najomiljenije. Na drugu stranu, linija proizvoda Bioderma Sébium sadrži patentiran kompleks fluidactiv koji se efikasno bori protiv svih znakova masne i problematične kože lica. U ponudi branda pronaći ćete dobro osmišljenu njegu za kožu cijeloga tijela - bioderma sebium global i bioderma sebium za mješovitu, masnu i problematičnu kožu, bioderma micellar water za čišćenje lica, bioderma makeup remover za uklanjanje šminke, bioderma cream sa hranljivim tvarima, bioderma sunscreen za zaštitu od sunca i bioderma moisturiser sa hidratantnom njegom.

I što je najvažnije – Bioderma ne pruža samo trenutno olakšanje, već direktno rješava uzročnika problema. Pružite i vi svom licu i koži savršenu njegu!"