Bioderma Atoderm Cream hranjiva krema za normalnu i suhu osjetljivu kožu s mirisom

1×
Bioderma Atoderm Cream hranjiva krema za normalnu i suhu osjetljivu kožu s mirisom
Bioderma Atoderm Cream hranjiva krema za normalnu i suhu osjetljivu kožu s mirisom
500 ml

Kod: BIR0878 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Bioderma Atoderm Cream
Osobine

Mlijeko za tijelo Bioderma Atoderm, s iznimno hranjivim sastojcima, namijenjeno je svakodnevnoj njezi suhe do vrlo suhe osjetljive kože. Upoznajte savršeno ugodan osjećaj hidratizirane i nahranjene kože.

Karakteristike:

  • hidratizira, omekšava i štiti kožu
  • koža je mekša već nakon prvog nanošenja
  • pruža osjećaje ugode i olakšanja
  • mogu koristiti i djeca od dojenačke dobi

Glavni sastojci:

  • Skin Protect Komplex - potiče stvaranje hijaluronske kiseline i pomaže u obnovi hidrolipidnog sloja kože
  • glicerin
  • vazelin
  • sadrži parfem

Način primjene:
Nanesite na očišćenu i suhu kožu.

Osobine

Tip kože
osjetljiva, suha, atopična koža lica i ekcemi

O brendu Bioderma

"Dermokozmetika Bioderma temelji se na saznanjima o koži i njenim biološkim mehanizmima. Ovaj znanstveni pristup garantira sadržaj proizvoda koji točno cilja na različite tipove ili problem kože. Kozmetika Bioderma ne sadrži dermatološki štetne sastojke poput parabena, ftalata ili formaldehida. Proizvodi sadrže samo čiste aktivne tvari koje se nalaze u samoj koži, te je zato brand Bioderma jamstvo savršene upotrebe svih svojih proizvoda bez nuspojava. Svi proizvodi za njegu lica i kože klinički su ispitani i nastajali su pod nadzorom stručnjaka iz područja dermatologije, alergologije i toksikologije.

Od svoga nastanka 1970. godine ovaj brand tvorac je nekoliko patenata. Primjera radi, micelarna voda Bioderma Sensibio je uopće prva voda za čišćenje u povijesti, te se do danas ubraja među najomiljenije. Na drugu stranu, linija proizvoda Bioderma Sébium sadrži patentiran kompleks fluidactiv koji se efikasno bori protiv svih znakova masne i problematične kože lica. U ponudi branda pronaći ćete dobro osmišljenu njegu za kožu cijeloga tijela - bioderma sebium global i bioderma sebium za mješovitu, masnu i problematičnu kožu, bioderma micellar water za čišćenje lica, bioderma makeup remover za uklanjanje šminke, bioderma cream sa hranljivim tvarima, bioderma sunscreen za zaštitu od sunca i bioderma moisturiser sa hidratantnom njegom.

I što je najvažnije – Bioderma ne pruža samo trenutno olakšanje, već direktno rješava uzročnika problema. Pružite i vi svom licu i koži savršenu njegu!"

Ocjena Bioderma Atoderm Cream1