Preskočite na glavni sadržaj

Tutorijal: Seksi valovi za Valentinovo? Jedino uz parnu peglu za kosu!

06. 02. 2024.

Iva Davies

Čitanje 2 minute

Želite imati barem na Valentinovo seksi valove, međutim vaša super čvrsta kosa kaže odlučno „ne”? Izgleda da niste još upotrijebili parnu peglu za kosu. Jer ona zna napraviti savršene kovrče i od kose koja preferira ostati većinom poput „čavala” ili je posebno tanka i nikakvi valovi na njoj ne izdrže.

L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 parna pegla za kosu hidratizira, međutim ne dolazi do oštećivanja prilikom uvijanja ili peglanja. Osim toga, zagrijava ne samo pločice za peglanje, već i površine na vanjskoj strani pegle, tako da se kosa uistinu dobro zagrije i valovi izvrsno drže. Kako ih postići?

Kako napraviti seksi valove:

  1. Ulijte vodu u L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 parnu peglu za kosu i uključite ju.
  2. Raspršite po kosi Kérastase Nutritive Soin hidratacijski sprej. Osim toliko potrebne hidratacije pruža i zaštitu od topline sve do 230 °C.
  3. Podijelite kosu u sekcije i uz pomoć L’Oréal Professionnel Steampod 4.0 parne pegle započnite s pravljenjem valova. Kod lica kosu uvijek uvijte prema vani, zatim nastavite u izmjeničnom uvijanju.
  4. Čim napravite valove na cijeloj kosi, raspršite po njoj Shu Uemura Styling kumo hold lak za kosu i počešljajte prstima.
  5. Za bolju fiksaciju i definiranje valova u dlan istisnite malo Shu Uemura Styling umou hold kreme za oblikovanje i utrljajte i utapkajte ju u kosu.
  6. Kako biste spriječili nepotrebnu kuštravost kose, nanesite u vrhove i na sredinu dužine Kérastase Elixir Ultime L’Huile Rose hidratantno ulje za regeneraciju.

Za seksi valove trebate

Valovi napravljeni peglom za kosu izgledaju svježe i moderno. U našem videu ćete pronaći i detaljne upute kako ih napraviti. Ne samo za Valentinovo!