Preskočite na glavni sadržaj

Trendi nokti 2021.: Ljetna inspiracija za blistavu manikuru

1. srpnja 2021.Notino

Hura, ljeto je pred vratima! Kreativno proslavite dolazak toplih dana s nama i pogledajte ideje za zavodljive nokte za sezonu 2021. U ponudi su trendi gel nokti upečatljivog sjaja, odvažne kombinacije boja i savršeno prirodno lakiranje. Koji ćete stil odabrati?

1. Inspiracija za ružičaste nokte

Trendi nokti ne moraju uvijek biti upečatljivi, kaže se da ljepota leži u jednostavnosti. Prirodne nijanse u prigušenim tonovima, poput Lady Like Essie Nails, omogućuju vam igru s upečatljivim odjevnim detaljima u boji. Jer nude nijanse ne mogu "pobijediti" niti najekstravagantniji komad vaše odjeće.

Izgled trendi ružičastih gel noktiju možete postići i uz pomoć Timid Pink nijanse NOBEA Day-to-Day lakova ili pomoću Princess Rule OPI Infinite Shine, koje zahvaljujući svojim pigmentima dočaravaju intenzivnu prekrivenost visokog sjaja. Gel lakovi imaju prednost u tome što stvaraju savršenu površinu poput profesionalca u udobnosti vašeg doma - sa ili bez UV lampe. Idealan izbor za ljeto!

2. Ne zaboravite na lakiranje nježnim pastelnim bojama

Pastelni tonovi obično osvajaju proljetnu sezonu, ali to nije slučaj za trendi nokte ljeta 2021. Preporučujemo boje kao što su metvica (minty green), bombon ružičasta ili dud (mulberry). Za mediteransku boju No. 1. mi biramo NOBEA Day-to-Day Soft Lilac nježni lila lak za nokte s gel efektom! Hoćete li probati?

3. Super savjet za nokte u nijansi podmorskog života

Crvena je boja koja privlači pažnju. 2021. igrat će primarnu ulogu prije svega nijansa koraljno crvene boje, poput Gaston Berry Rimmel 60 Seconds By Rita Ora. Intenzivna boja oko koje možda oklijevate pojaviti će se svugdje u ljetnoj sezoni. Bit će to dio pića na koktel partijama, dominirati će odijevanju i šminkanju usana. Dakle, ne biste ni vi trebali propustiti crvene nokte!

4. Color blocking nokti 2021.

Određeni stupanj ekstravagancije pripada ljetu, a ove će se godine za to pobrinuti lakiranje velikih šarenih površina (blokova) ili tzv. color blocking. Temelji se, slično šminkanju i odjeći, na kombinaciji međusobno različitih boja. Dokazane kombinacije su, na primjer, crvena i žuta, plava sa zelenom ili bordo kontrastna žutoj. Odabrali smo senzacionalni dvojac gel lakova za nokte Semilac Paris UV Hybrid nijanse Burgundy Wine i blistav Racing Car. Napokon, svijetlo žuta je prema Pantone Color Institute boja godine!

Kako se pripremiti prije sezone

Ni najbolja manikura neće se istaknuti ako su vam nokti lomljivi i slabi, što se lako može dogoditi nakon zime i hladnog proljeća. Stoga, dajte noktima poticaj u obliku Diamond strengthener NOBEA Nail care laka za jačanje noktiju. U njegovom sastavu pronaći ćete dijamantni prah koji će, zajedno s ostalim sastojcima, noktima vratiti iznimnu čvrstoću, otpornost na trošenje i, kao bonus, prekrasan sjaj.

Vitamin glow NOBEA Nail care lak koji savršeno njeguje i hrani nokte, idealan je kao sloj za podlogu. Za podlogu je dovoljno nokte lakirati jednom, ako barem neko vrijeme želite zadržati savršene prirodne nokte i više nećete nanositi boju, nanesite i drugi sloj.

I naš savjet na kraju? Produljite trajnost boja primjenom NOBEA Day-to-Day zaštitnog laka za nokte. Univerzalni top coat pobrinut će se za ekstra sjaj, efekt trendi gel noktiju i maksimalnu postojanost laka ispod njega.

Imate li i vi svoju omiljenu ljetnu inspiraciju za nokte? Podijelite s nama!

Autorica Jana P.

Pročitajte više