Preskočite na glavni sadržaj

Čeznete za glatkom, sjajnom i zdravom kosom? Isprobajte L'Oréal Professionnel Steampod serum

11. 09. 2023.

Iva Davies

Čitanje 2 minute

Sviđa li vam se vaša kosa kada idete od frizera? Kosa koja je glatka, mekana i sjajna, a vi ju ne možete prestati dodirivati? U istom doživljaju možete uživati i kod kuće! S time će vam pomoći L’Oréal Professionnel Steampod serum za zaglađivanje i zaštitu od topline.

Što sve L’Oréal Professionnel Steampod serum zna:

  1. Savršeno zaglađuje kosu: Ako se borite s kuštravom ili neposlušnom kosom sklonom statičkom elektricitetu, L’Oréal Professionnel Steampod serum će biti vaš najbolji prijatelj. Ukrotit će i te najdivljije kovrče koje će biti podatne i vama će pojednostaviti njihovo oblikovanje.
  2. Dugotrajni efekt: Kosa tretirana ovim serumom za zaglađivanje izdrži bez znakova kuštravosti do 72 sata. Mekana i nahranjena će biti i nakon pranja šamponom. Čak i nakon ponovnog pranja.
  3. Zaštita od topline: Valovi, kovrče ili kosa ravna poput čavala? L’Oréal Professionnel Steampod za zaglađivanje vam kosu štiti od topline do 230 °C. I možete ga upotrijebiti s električnim uvijačempeglomili možete upotrijebiti parnu peglu za kosu L’Oréal Professionnel Steampod 4.0.
  4. Ne opterećuje kosu: Nitko ne želi imati nakon zaštitnog proizvoda tešku kosu koja se brzo masti. Takvog problema se u ovom slučaju ne morate bojati. Nakon upotrebe seruma kosa će biti nahranjena, mekana, a istovremeno lagana.
  5. Štiti kosu od vlage: Serum vam pruža savršenu zaštitu od ekstremne (i do osamdesetpostotne) vlage zraka. I zato nema više kuštravosti u tropskim predjelima ili u vlažnim jesenskim danima.

Serum za zaglađivanje možete kombinirati

Kako L’Oréal Professionnel Steampod serum za zaglađivanje koristiti?

  1. Kosu operite i osušite ručnikom.
  2. Podijelite ju u nekoliko sekcija kako bi serum dospio uistinu svugdje.
  3. Za cijelu kosu će vam biti dovoljna maksimalno količina jedne pumpice. Serum je zaista koncentriran i tekući. Dlanovima ga utrljajte u kosu koju možete nakon nanošenja proizvoda i pročešljati. Serum nemojte ispirati!
  4. Temeljito isušite sušilom za kosu.
  5. Kosu nakon toga uredite prema potrebi peglom ili uvijačem za kosu.

Isprobajte i ove pegle za kosu

Hoćete li i vi isprobati L’Oréal Professionnel Steampod serum za zaglađivanje i zaštitu od topline? Sigurno nećete pogriješiti!