Preskočite na glavni sadržaj

Inboxing: Ovi pokloni će vašu voljenu za Valentinovo oboriti s nogu!

07. 02. 2024.

Iva Davies

Čitanje 3 minute

Slavite li Valentinovo ili ne, mi u uredništvu govorimo: „Svaka izlika za kupnju poklona za sebe ili svoje najbliže se isplati!“ Izabrali smo poklone koji bi za Valentinovo obradovali (ne samo) nas.

Bilo da takvu inspiraciju iskoristite za sebe, svoju partnericu ili svoju prijateljicu, sto posto smo sigurni da će uslijediti ogromno oduševljenje nakon odabira iz naše ponude. Čime možete razveseliti (čak i sebe)?

1. Kegel kuglice

erotskim pomagalima nikad nećete pogriješiti (optimalno je prije saznati potrebe i „gušt” partnerice). Točno to vrijedi za Lelo Hula Beads Kegel kuglice. Osim toga, jačaju dno zdjelice, vibriraju i rotiraju te njihov oblik pomaže u masiranju G točke. Možete ih upravljati pomoću daljinskog upravljača. Ako ga povjerite u ruke partnera ili partnerice, slasni užitak zajamčen.

2. Stimulirajući gel

Stimulirajući gel High on Love Stimulating O gel je razvijen posebno za žene. Povećava želju za seksom, potiče cirkulaciju u intimnom području te vam jamči intenzivne orgazme. I stoga, ne bojte se upotrijebiti ga tijekom predigre – a zatim se prepustite valovima beskrajnog užitka.

3. Luksuzni parfem

Možda se to ne čini, poklon u obliku parfema je vrlo intimna i osobna stvar, jer odabrati miris koji će vaša draga zavoljeti nije jednostavno. Međutim, taj osjećaj kad ga pogodite... Isprobajte na primjer parfem Lancôme La Vie Est Belle. Voćno-cvjetni parfem će oduševiti svaku romantičnu dušu.

Za Valentinovo će razveseliti svaku ženu

4. Ulje za kosu

Dobro je povezati Valentinovo, osim s ljubavi prema partneru, također s ljubavlju prema sebi. Savršen način ljubavi prema samome sebi može biti na primjer ritual uz pomoć ulja za kosu. Pruža kosi njegu, sjaj i mekoću i pored toga Aveda Nutriplenish™ Multi-Use Hair Oil prekrasno miriše.

5. Svijeća za masažu

Klasična mirisna svijeća zna dočarati romantičan ugođaj, međutim jeste li već isprobali erotsku svijeću za masažu? Zahvaljujući njoj ćete stvoriti senzualni i intimni ambijent. Svijeća  Flagranti Massage Candle Sandal Wood miriše na sandalovinu i sadrži feromone koji bude erotsku privlačnost. 

6. Kozmetička torbica

Bilo da ćete obradovati sami sebe ili ste odlučiti naše savjete iskoristiti kao valentinovski užitak za nekog drugog, savršeno će vam poslužiti Notino Pastel Collection Make-up case kozmetička torbica. 

Što kažete? Slavite Valentinovo? Čak i ako ne, ovaj put sigurno razveselite sami sebe. I ne zaboravite pogledati naš video!