Bath & Body Works Black Cherry Merlot

sprej za dom 42,5 g

Bath & Body Works Black Cherry Merlot sprej za dom 42,5 g
Bath & Body Works Black Cherry Merlot sprej za dom 42,5 g
Bath & Body Works Black Cherry Merlot sprej za dom 42,5 g
sprej za dom 42,5 g
104,40kn

Kod: BBO0773 | Više od 5 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
četvrtak, 27. 09. 2018.
Bath & Body Works Black Cherry Merlot
sprej za dom 42,5 g | 104,40kn

Opis parfema Bath & Body Works Black Cherry Merlot

Sprej za dom Bath & Body Works Black Cherry Merlot jednim dodirom krasno će namirisati prostore vašeg interijera. Zahvaljujući svom trenutnom učinku, ugodan miris osjetit ćete odmah u trenutku kada je to potrebno.

Svojstva:

  • voćni miris

Način upotrebe:
Sprej je idealan za osvježavanje mirisa manjih prostora. Čuvajte van domašaja djece i kućnih ljubimaca. Ukoliko punjenje proizvoda dođe u dodir s kožom, odmah je operite velikom količinom vode i sapuna. Ukoliko dođe u dodir s očima, ispirajte ih vodom nekoliko minuta.

O brandu Bath & Body Works

Brand Bath & Body Works je osnovan 1990. godine u američkom Ohiu. Vrlo brzo uslijedila je ekspanzija, a danas proizvodi jedne od najomiljenijih mirisa u Americi. Tvrtka se čvrsto pridržava svoje obaveze – traži po cijelom svijetu najnovije trendove i najkrasnije mirise, kako bi svojim klijentima mogla uvijek ponuditi samo vrhunske mirisne proizvode.

Filozofija Bath & Body Works je poboljšanje emotivnog i duševnog užitka pomoću jednostavnih ugodnih rituala svakodnevne osobne njege. S tom namjerom brand je kreirao široku ljestvicu kozmetičkih proizvoda originalnih mirisa.

Štoviše, sprejevi za tijelo i toaletne vode Bath & Body Works su kreirani u suradnji sa zaista renomiranim majstorima parfumerije poput npr. Honorine Blanc, Clement Gavarry ili David Apel.

Mirisni proizvodi Bath & Body Works sigurno će učiniti svaki vaš dan ugodnijim.

Menu