Avon Works učvršćujuća njega za tijelo

Avon Works učvršćujuća njega za tijelo
Avon Works učvršćujuća njega za tijelo
200 ml

Kod: AVO08486 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Avon Works
Osobine

Maska za tijelo Avon Works vašu svakodnevnu rutinu u njezi učinit će posebnom.

Svojstva:

  • zaglađuje i zateže kožu
  • intenzivno učvršćuje i tonira kožu
  • ima lifting efekt, te tako pomaže pri oblikovanju figure

Način upotrebe:
Nanesite dovoljnu količinu preparata na kožu i ostaviti da djeluje.

Osobine

Tip kože
za sve tipove kože
Učinak
učvršćivanje

O brendu Avon

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.

 

Ocjena Avon Works