Avon Solutions Thermal Tone gel protiv celulita za zagrijavajućim učinkom

Avon Solutions Thermal Tone gel protiv celulita za zagrijavajućim učinkom
Avon Solutions Thermal Tone gel protiv celulita za zagrijavajućim učinkom
150 ml

Kod: AVO4860 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Avon Solutions Thermal Tone
Osobine

Preparat Avon Solutions Thermal Tone će vam pomoći u ublažavanju simptoma celulita, a vaša koža opet će izgledati čvrsto i glatko.

Svojstva:

  • učvršćuje kožu
  • vidljivo smanjuje celulit
  • zaglađuje kožu

Način upotrebe:
Preparat nanesite na problematične dijelove tijela (bedra, bokovi, stražnjica i trbuh). Umasirajte kružnim pokretima na kožu i ostavite da se upije.

Osobine

Tekstura
gel
Tip kože
za sve tipove kože

O brendu Avon

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.

 

Ocjena Avon Solutions Thermal Tone