Skip to main content

AvonSegno Success parfemska voda za muškarce

Avon Segno Success parfemska voda za muškarce
Avon Segno Success parfemska voda za muškarce
Preporučena maloprodajna cijena
130,90kn

Uštedite 10%
75 ml
116,90kn

Dostupno | Kod: AVO08688
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 01. 02. 2022.
Osobno preuzimanje
utorak 01. 02. 2022.

U otkrivanju muževnosti, snage i hrabrosti, skrivenih duboko u vama, pomoći će muška parfemska voda Avon Segno Success . Mirisom dominira muževnost i na svakom će koraku vjerodostojno naglasiti vaš karakter.

  • začinski miris
  • drvenasti miris
  • aromatični miris s biljnim notama
  • naglašava seksipil i urođenu muževnost
  • parfem pogodan za svaki dan

Sastav

Sadržaj
ružičasti papar, haitski vetiver, jantar
Vrsta mirisa
aromatična, začinski, drveni

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.