AvonPerceive Soul parfemska voda

Avon Perceive Soul parfemska voda
Avon Perceive Soul parfemska voda
50 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: AVO06246

Lagana, svježa i jednostavno nezamjenjiva. Ženska parfemska voda Avon Perceive Soul osvojit će vas svojom nježnom i profinjenom mirisnom kompozicijom, koja je kao stvorena za svaki dan.

  • cvjetni miris
  • vodeni miris s morskim notama
  • za modernu ženu 21. stoljeća
  • svjež parfem, idealan za tople dane

Sastav

Sadržaj
ljiljan, mošus, vodeni tonovi, akacija, vetiver
Vrsta mirisa
cvjetni, vodeni

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.