Avon Naturals Body Care Sensational

kremasti piling za tijelo

Avon Naturals Body Care Sensational kremasti piling za tijelo
Avon Naturals Body Care Sensational kremasti piling za tijelo
Avon Naturals Body Care Sensational kremasti piling za tijelo
150 ml
21,90kn

Kod: AVO4182 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 29. 04. 2019.
Avon Naturals Body Care Sensational
150 ml | 21,90kn

Opis kozmetike Avon Naturals Body Care Sensational

Piling za tijelo Avon Naturals Body Care Sensational oslobađa vašu kožu već umrlih stanica i osigurava joj savršenu glatkoću.

Svojstva:

  • ostavlja kožu nježnom i mekanom
  • savršeno omekšava

Način upotrebe:
Nakvasite kožu i nježnim kružnim pokretom masirajte. Potom temeljito isperite.

Osobine

Tip kože
za sve tipove kože

O brandu Avon

Avon kozmetika i parfemi – danas već legendarni među kozmetičkim tvrtkama. Na početku priče o brandu stoji trgovački putnik knjigama, David Mc Connell. Krajem 19. stoljeća je David započeo uz knjigu poklanjati mali mirišljavi dar. Budući da je zanimanje za njegove mirise bilo veće nego za knjige, osnovao je vlastitu kozmetičku tvrtku – California Parfume Company.

Veliki broj proizvoda, uvedenih na tržište 1929. godine, dobio je naziv po rodnom mjestu omiljenog McConnellovog spisatelja Wiliama Shakespeara, Stradford upon Avon. Postali su toliko popularni da se tvrtka 1939. godine službeno preimenovala na Avon Product Inc.

Do današnjeg dana, Avon Cosmetics poštuje svoje obećanje da će štititi zdravlje žena i braniti njihova prava. U okviru svoje društvene budnosti, fokusira se također na ekologiju i obnovu kišnih prašuma. Kao jedna od prvih poznatih kozmetičkih tvrtki već više od 20 godina ne vrši testiranje proizvoda na životinjama.