Avon Little Black Dress Party

parfemska voda za žene 50 ml

Avon Little Black Dress Party parfemska voda za žene 50 ml
50 ml
68,90kn

Kod: AVO05725 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
srijeda 22. 05. 2019.
Avon Little Black Dress Party
50 ml | 68,90kn

Opis parfema Avon Little Black Dress Party

Parfemska voda Avon Little Black Dress Party će vas zahvaljujući svojoj čulnoj aromi prenijeti u čarobne orijentalne vrtove prepune cvijeća u cvatu.

  • orijentalni miris
  • cvjetni miris
  • za senzualnu ženu
  • za svaki dan, ali i u posebnim prigodama

Sastav

Glava
bušin, malina, šljiva
Srce
đurđica, jasmin, ruža
Baza
jantar, mošus, sandalovina, vanilija
Vrsta mirisa
orijentalni, voćni

O brandu Avon

Avon kozmetika i parfemi – danas već legendarni među kozmetičkim tvrtkama. Na početku priče o brandu stoji trgovački putnik knjigama, David Mc Connell. Krajem 19. stoljeća je David započeo uz knjigu poklanjati mali mirišljavi dar. Budući da je zanimanje za njegove mirise bilo veće nego za knjige, osnovao je vlastitu kozmetičku tvrtku – California Parfume Company.

Veliki broj proizvoda, uvedenih na tržište 1929. godine, dobio je naziv po rodnom mjestu omiljenog McConnellovog spisatelja Wiliama Shakespeara, Stradford upon Avon. Postali su toliko popularni da se tvrtka 1939. godine službeno preimenovala na Avon Product Inc.

Do današnjeg dana, Avon Cosmetics poštuje svoje obećanje da će štititi zdravlje žena i braniti njihova prava. U okviru svoje društvene budnosti, fokusira se također na ekologiju i obnovu kišnih prašuma. Kao jedna od prvih poznatih kozmetičkih tvrtki već više od 20 godina ne vrši testiranje proizvoda na životinjama.

Ocjena Avon Little Black Dress Party

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!