Avon Free For Herparfemska voda za žene

Avon Free For Her parfemska voda za žene
Avon Free For Her parfemska voda za žene
50 ml

Kod: AVO5166 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Avon Free For Her
Sastav

Parfemska voda Avon Free For Her isključivo je ženski miris zahvaljujući kojem ćete u svakom društvu biti u prvom planu.

  • cvjetno-voćni miris
  • za romantičnu ženu
  • za svaki dan, ali i u posebnim prigodama

Sastav

Glava
kruška
Srce
cvijet naranče, ljiljan, magnolija
Baza
jantar, pačuli
Vrsta mirisa
cvjetni, orijentalni

O brendu Avon

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.

 

Ocjena Avon Free For Her

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!