Skip to main content

AvonEncanto Charming ulje za kupku i tijelo

Avon Encanto Charming ulje za kupku i tijelo
Avon Encanto Charming ulje za kupku i tijelo
100 ml

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: AVO08402

Ulje za tijelo Avon Encanto vašoj će koži omogućiti intenzivnu hidratantnu i regenerativnu njegu.

Svojstva:

  • dubinski hidratizira
  • brzo upija
  • ostavlja kožu baršunasto mekanom
  • suhu kožu hrani i čini mekšom
  • umiruje isušenu kožu

Način upotrebe:
Manju količinu ulja nježno umasirajte na kožu cijeloga tijela.

Sastav

Tekstura
ulje
Tip kože
za sve tipove kože

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.