Avon Encanto Charmingtoaletna voda za žene

Avon Encanto Charming toaletna voda za žene
Avon Encanto Charming toaletna voda za žene
Novo
50 ml
88,90kn

Kod: AVO08399 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
četvrtak 09. 04. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 14. 04. 2020.

Opis parfema Avon Encanto Charming
Sastav

Toaletna voda Avon Encanto Charming evocira radosnu, uzbudljivu i bezbrižnu atmosferu odmora te će vas okružiti lakoćom i svježinom.

  • slatko voćni miris
  • za romantičnu ženu
  • za svaki dan

Sastav

Sadržaj
sandalovina, ananas, kupina
Vrsta mirisa
voćni

O brendu Avon

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.

 

Ocjena Avon Encanto Charming