Avon Clearskin Professional

blazinice za čišćenje

Avon Clearskin  Professional blazinice za čišćenje
Avon Clearskin  Professional blazinice za čišćenje
45 kom

Kod: AVO0255 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Avon Clearskin Professional
45 kom

Opis proizvoda Avon Clearskin Professional

Proizvod Avon Clearskin Professional vodi računa da vaša koža bude još ljepša.

Svojstva:

  • savršeni pomoćnik pri uklanjanju šminke s kože
  • nježno čisti kožu
  • uklanja višak masnoća iz kože

Osobine

Dob
za sve dobne skupine
Tekstura
maramice za čišćenje
Tip kože lica
problematična
Učinak
protiv akni

O brendu Avon

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.