Avon Care Sun + Kids krema za sunčanje za djecu SPF 50

1×
Avon Care Sun + Kids krema za sunčanje za djecu SPF 50
Avon Care Sun + Kids krema za sunčanje za djecu SPF 50
75 ml

Kod: AVO08608 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Avon Care Sun + Kids
Osobine

Preparat za sunčanje Avon Care Sun + Kids služi kao savršena zaštita od sunca za dječju kožu.

Svojstva:

  • pruža zaštitu od UV zračenja
  • štiti od opeklina
  • ima vodootpornu teksturu

Način upotrebe:
Preparat nanesite oko 20 minuta prije sunčanja. Nanošenje ponavljajte posebice ukoliko se znojite, nakon kupanja ili brisanja ručnikom.

Osobine

Tekstura
krema
Tip kože
normalni
Zaštitni faktor
visoka zaštita (SPF 30 – SPF 50)
Aktivne tvari
vitamin E

O brendu Avon

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.

 

Ocjena Avon Care Sun + Kids1