AvonBlack Suede Intense toaletna voda za muškarce

Avon Black Suede Intense toaletna voda za muškarce
Avon Black Suede Intense toaletna voda za muškarce
75 ml

Kod: AVO05702 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Avon Black Suede Intense
Sastav

Senzualnost Orijenta otkrit će vam muška toaletna voda Avon Black Suede Intense . Vas i sve oko vas začarat će svojom mističnom aurom prepunom tajanstvenih zagonetki.

  • orijentalni miris
  • začinski miris
  • za muškarca koji se ne boji biti svoj
  • topao parfem, idealan za hladnije dane

Sastav

Sadržaj
labdanum, crni papar, jantar
Vrsta mirisa
orijentalni, začinski

O brendu Avon

Danas je kozmetika Avon legenda u svijetu ljepote. Brand, koji se već više od 125 godina bavi ne samo ženskim čarima, već i ženom samom, nudi proizvode za njegu, dekorativnu kozmetiku i parfeme Avon.

Sve je započelo davne 1886. godine kada je prodavač knjiga David McConnel svakom kupcu darivao mali mirisni poklon. Mirisi su potom postali popularniji od knjiga te se on odlučio na osnivanje vlastite kozmetičke tvrtke, pritom ne odustajući od ideje osobnog kontakta. Tako je i nastala ideja prve Avon dame, koja je ženama donijela i prigodu za financijskom neovisnošću. Sastavni dio osobne prodaje postao je i katalog Avon s kozmetičkom ponudom.

Kozmetika Avon danas posluje i online, ali nije zaboravila na svoje tradicionalne početke. Na vama je da izaberete što vam više odgovara i isprobate proizvode ovog renomiranog branda. Ponosi se prije svega kolekcijom za njegu lica Anew, proizvodima za kosu Advance Techniques, ekskluzivnom kolekcijom Luxe, proizvodima za njegu Planet Spa i kolekcijom za djecu Avon Baby.

 

Ocjena Avon Black Suede Intense