Avon Anew Reversalist

obnavljajuća noćna krema 2 u 1

Avon Anew Reversalist obnavljajuća noćna krema 2 u 1
Avon Anew Reversalist obnavljajuća noćna krema 2 u 1
2x15 ml

Kod: AVO5254 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Avon Anew Reversalist
2x15 ml

Opis kozmetike Avon Anew Reversalist

Kožu je potrebno njegovati i uvečer. Njega za noć Avon Anew Reversalist tretira kožu tijekom spavanja i pruža joj sve što je potrebno.

Svojstva:

  • smanjuje bore i sprječava njihovo stvaranje
  • vraća koži mladenački izgled
  • održava ravnotežu kože

Način upotrebe:
Nanesite kružnim pokretima na očišćeno lice i nježno umasirajte.

Osobine

Dob
bore, prve bore, zrela koža lica
Kada koristiti
za noć
Tekstura
krema
Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Učinak
anti-age, lifting i učvršćivanje, posvjetljivanje, revitalizacija

O brandu Avon

Avon kozmetika i parfemi – danas već legendarni među kozmetičkim tvrtkama. Na početku priče o brandu stoji trgovački putnik knjigama, David Mc Connell. Krajem 19. stoljeća je David započeo uz knjigu poklanjati mali mirišljavi dar. Budući da je zanimanje za njegove mirise bilo veće nego za knjige, osnovao je vlastitu kozmetičku tvrtku – California Parfume Company.

Veliki broj proizvoda, uvedenih na tržište 1929. godine, dobio je naziv po rodnom mjestu omiljenog McConnellovog spisatelja Wiliama Shakespeara, Stradford upon Avon. Postali su toliko popularni da se tvrtka 1939. godine službeno preimenovala na Avon Product Inc.

Do današnjeg dana, Avon Cosmetics poštuje svoje obećanje da će štititi zdravlje žena i braniti njihova prava. U okviru svoje društvene budnosti, fokusira se također na ekologiju i obnovu kišnih prašuma. Kao jedna od prvih poznatih kozmetičkih tvrtki već više od 20 godina ne vrši testiranje proizvoda na životinjama.