Ashleigh & Burwood London Silver Redkatalitička svjetiljka mala (11 x 8 cm)

Ashleigh & Burwood London Silver Red katalitička svjetiljka mala (11 x 8 cm)
Ashleigh & Burwood London Silver Red katalitička svjetiljka mala (11 x 8 cm)
279,00kn

Kod: ABL08080 | Dostupno
1

Dodano u košaricu

Ashleigh & Burwood London Silver Red katalitička svjetiljka mala (11 x 8 cm)
| 1 kom | 279,00kn
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 23. 09. 2019.
DPD dostava na otoke
srijeda 25. 09. 2019.

Opis parfema Ashleigh & Burwood London Silver Red

Katalitička svjetiljka Ashleigh & Burwood London Silver Red je savršen dodatak za domove, urede, hotele i wellness centre. Tajna katalitičke svjetiljke temelji se na principu katalitičke reakcije – gorenje bez plamena. Svjetiljka je namijenjena kako za unošenje ugodnog mirisa, tako i za čišćenje i dezinfekciju zraka u zatvorenim prostorima.

Svojstva:

  • možete ju ostaviti i bez nadzora
  • Mirisom oplemenjuje cijeli prostor
  • u prostoriji uništava sve neugodne mirise uključujući i duhanski dim, mirise od kuhanja ili mirise od kućnih ljubimaca

Način upotrebe:
Punjenje za katalitičku svjetiljku nije uključeno. Koristite po priloženim uputama. Sa svjetiljke uklonite ukrasni i poklopac za gašenje, pa pomoću lijevka ulijte mirisnu esenciju do 2/3 lampe. Vratite plamenik s kamenčićem u svjetiljku i zatvorite poklopcem za gašenje.Nakon 20 minuta, dok miris preko plamenika dođe sve do kamenčića, uzmite upaljač i kamenčić upalite. Ostavite da gori tri do pet minuta, nakon čega ga ugasite, kamenčić prekrijte ukrasnim poklopcem. Katalitički proces je ovim započet i svjetiljka će ubrzo početi mirisati. Nakon što postignete željeni intenzitet mirisa, zamijenite ukrasni poklopac za gašenje. Time će se završiti katalitička reakcija.

Ocjena Ashleigh & Burwood London Silver Red

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!