Artdeco Super Filespecijalna rašpica za umjetne i tvrde nokte

Artdeco Super File specijalna rašpica za umjetne i tvrde nokte
Artdeco Super File specijalna rašpica za umjetne i tvrde nokte
specijalna rašpica za umjetne i tvrde nokte
59,40kn

Kod: ART2243 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 29. 01. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 31. 01. 2020.
  • Opis proizvoda
  • O brendu
  • Ocjena

Opis proizvoda Artdeco Super File

Rašpa Artdeco Super File će vašim noktima osigurati savršeni oblik. Uvijek će biti krasno sređeni i bez bilo kakvih nepravilnosti.

Svojstva:

  • možete koristiti za prirodne i umjetne nokte
  • blaga brusna površina ne oštećuje zaštitni sloj prirodnih nokata
  • sprječava krzanje i lomljenje noktiju

Način upotrebe:
Prislonite na nokat i blagim pokretima u jednom smjeru turpijajte.

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco Super File