Artdeco Crystal Garden

dugotrajna sjenila za oči

Artdeco Crystal Garden dugotrajna sjenila za oči
Artdeco Crystal Garden dugotrajna sjenila za oči
Artdeco Crystal Garden dugotrajna sjenila za oči
nijansa 3.232 Frozen Flower 0,8 g
34,63kn

Kod: ART3281 | 1 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
utorak, 18. 12. 2018.
Artdeco Crystal Garden
nijansa 3.232 Frozen Flower 0,8 g | 34,63kn

Opis kozmetike Artdeco Crystal Garden

Sjenila za oči Artdeco Crystal Garden omogućit će vam da osjenčite kapke po svojim predstavama, a svako šminkanje dobit će novu dimenziju.

Svojstva:

  • ima dugi vijek trajanja
  • svjetlucavi efekt

Sastojci:

  • pigmenti u boji – stvaraju dugotrajnu jarku boju sjenila

Način upotrebe:
Nanesite sjenila na kapke očiju kistom, pjenastim aplikatorom ili vrhovima prstiju.

O brandu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.