Artdeco Boosting Gel Moisturizermlijeko za tijelo za sve tipove kože

Artdeco Boosting Gel Moisturizer mlijeko za tijelo za sve tipove kože
Artdeco Boosting Gel Moisturizer mlijeko za tijelo za sve tipove kože
Ginger & Goji Berry 200 ml

Kod: ART3672 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
  • Opis proizvoda
  • O brendu
  • Ocjena

Opis proizvoda Artdeco Boosting Gel Moisturizer
Osobine

Gel za tijelo Artdeco Boosting Gel Moisturizer njeguje kožu cijeloga tijela, zateže je i u isto vrijeme osigurava osjećaj komfora.

Svojstva:

  • hidratizira i hrani kožu dubinski
  • brzo se upija i trenutačno suši

Osobine

Tekstura
gel
Tip kože
za sve tipove kože

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco Boosting Gel Moisturizer