Artdeco Boosting Gel Moisturizer

mlijeko za tijelo za sve tipove kože

Artdeco Boosting Gel Moisturizer mlijeko za tijelo za sve tipove kože
Rasprodaja
101,00kn

Uštedite 19%
Ginger & Goji Berry 200 ml
81,40kn

Kod: ART3672 | Više od 5 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
srijeda 22. 05. 2019.
Artdeco Boosting Gel Moisturizer
Ginger & Goji Berry 200 ml | 81,40kn

Opis kozmetike Artdeco Boosting Gel Moisturizer

Gel za tijelo Artdeco Boosting Gel Moisturizer njeguje kožu cijeloga tijela, zateže je i u isto vrijeme osigurava osjećaj komfora.

Svojstva:

  • hidratizira i hrani kožu dubinski
  • brzo se upija i trenutačno suši

Osobine

Tekstura
gel
Tip kože
za sve tipove kože

O brandu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.