Artdeco Exfoliating Body Scrub

revitalizirajući piling za tijelo

Artdeco Exfoliating Body Scrub revitalizirajući piling za tijelo
Artdeco Exfoliating Body Scrub revitalizirajući piling za tijelo
Artdeco Exfoliating Body Scrub revitalizirajući piling za tijelo
Rasprodaja
Ginger & Goji Berry 200 ml
150,18kn

Kod: ART3674 | 2 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
srijeda 24. 04. 2019.
Artdeco Exfoliating Body Scrub
Ginger & Goji Berry 200 ml | 150,18kn

Opis kozmetike Artdeco Exfoliating Body Scrub

Piling za tijelo Artdeco Exfoliating Body Scrub oslobađa vašu kožu već umrlih stanica i osigurava joj savršenu glatkoću.

Svojstva:

  • revitalizira kožu
  • uklanja mrtve stanice kože
  • savršeno omekšava

Osobine

Tip kože
za sve tipove kože

O brandu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.