Aroma difuzori s punjenjem

Najprodavaniji

Aroma difuzor: ultrazvučni, električni i sa štapićima

Kupite aroma difuzer na Notinu i dajte Vašem domu ugodan miris. Okružite se omiljenim mirisom koji će podići Vaše raspoloženje i odobrovoljiti Vašu obitelj i goste. 

Stvorite ugodnu atmosferu i uživajte u omiljenom mirisu u svakom kutu svojeg doma ili ureda. Aroma difuzor pobrinut će se za ravnomjerno širenje mirisa u prostoru, navlažit će zrak i poboljšati vaše raspoloženje.

Kako izabrati aroma difuzor?

Vrsta difuzora igra glavnu ulogu prilikom izbora. Možete birati između nekoliko vrsta – postoje električni difuzori, ultrazvučni difuzori, pa i luksuzni, stilski dizajnirani aroma difuzori. Svaki difuzor ima druge prednosti, druge mogućnosti i pogodan je za drugi tip interijera.

Možete birati i prema dizajnu, pogotovo ako tražite aroma difuzor za kozmetički salon ili salon za masažu. U tom slučaju birajte drvene difuzore ili one keramičke, koji pristaju u svaki interijer.

Električni aroma difuzor

Za razliku od mirisnih svijeća i lampi, električni aroma difuzor sigurniji je za interijer. Za djelovanje ne treba vatru, pa je idealan i za urede te kućanstva s djecom i kućnim ljubimcima.

Ultrazvučni difuzori

Električni difuzori primarno ispunjavaju mirisnu funkciju. Međutim, postoje i ultrasonični difuzori, koji istovremeno djeluju i kao ovlaživači zraka. Nekad se nazivaju i ultrazvučni difuzori, a djeluju na principu vibracija, zahvaljujući kojima se mješavina vode i eteričnih ulja otpušta u obliku nježne magle.

Aroma difuzor sa štapićima

To je jedan od najjeftinijih i najjednostavnijih načina za ispunjavanje doma prekrasnim mirisom. Difuzor sa štapićima djeluje tako da štapići namočeni u mirisno punjenje u sebe uvlače miris koji zatim oslobađaju. Na tržištu možete pronaći mnoštvo vrsta i dizajna. Među omiljenima su drveni, stakleni i keramički difuzori, koji ispunjavaju i dekorativnu funkciju.

Izaberite najbolji aroma difuzor! Kod nas možete pronaći aroma difuzore s eteričnim uljima i aroma difuzore sa štapićima. Nudimo i punjenja za aroma difuzore raznih mirisa te zamjenske štapiće za aroma difuzore. Uronite u svijet mirisa za dom na notino.hr.