Armanipoklon set

Armani Sì poklon set
Armani Sì poklon set
poklon set

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: GIO07104

Si parfemska voda 100 ml + parfemska voda 15 ml + parfumirano mlijeko za tijelo 75 ml

Poklon za vas
Uz kupnju Lancôme, Yves Saint Laurent, Armani, Prada, Valentino i Biotherm proizvoda iznad 400 kn odaberite 2 poklona u košarici.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas

Luksuzni parfem uvijek je dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za žene Armani Sì , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta, u koji će se svaka žena zaljubiti na prvi pogled.

Svojstva:

  • mini parfem idealan je za torbicu
  • razveselit će svaku ženu
  • luksuzna izvedba

Set sadrži:

  • Si parfemska voda 100 ml
  • parfemska voda 15 ml
  • parfumirano mlijeko za tijelo 75 ml

Sastav

Vrsta mirisa
voćni, cvjetni, chypre
Tip seta
Poklon set

Armani je sinonim za eleganciju koja kombinira svevremenost i aktualne trendove.

Giorgio Armani se smatra jednim od najuspješnijih talijanskih modnih kreatora svih vremena. Svojim nezamjenjivim stilom u kojem spaja nenametljivost s daškom čudnovatosti, osvojio je srca milijuna žena diljem svijeta. Parfemi i kozmetika Armani, poput njegovih modela, sinonim su kvalitete, svevremenosti i uspjeha.

Prije osnivanja vlastitog branda, Armani je radio kao neovisni dizajner za mnoge modne kuće. 70-ih godina prošlog stoljeća, stvorio je svoju prvu vlastitu kolekciju i ubrzo nakon toga tržištu je predstavio i kolekciju kozmetike, make-upa i parfema pod nazivom Armani.

Mirisi za muškarce Armani Acqua di Giò ili mirisi za žene Armani Si su bezvremenski klasici koji su ostavili neizbrisiv trag u povijesti te i danas zauzimaju najviša mjesta na ljestvicama popularnosti.

Bilo da se odlučite za oprobanu klasiku ili modernu interpretaciju, u odabiru mirisa Armani nikada se ne možete prevariti.