Skip to main content

ArmaniEmporio Stronger With You poklon set III. za muškarce

Armani Emporio Stronger With You poklon set III. za muškarce
Armani Emporio Stronger With You poklon set III. za muškarce
Besplatna dostava
616,40kn

Dostupno | Kod: GIO07109

Stronger With You toaletna voda 50 ml + šampon i gel za tuširanje 75 ml

1
DPD - Dostava na kućnu adresu
srijeda 26. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
srijeda 26. 01. 2022.

Luksuzni parfem je uvijek dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za muškarce Armani Emporio Stronger With You , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta i možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Svojstva:

  • parfemski poklon setovi umnažaju radost
  • razveselit će svakog muškarca
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • Stronger With You toaletna voda 50 ml
  • šampon i gel za tuširanje 75 ml

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična
Tip seta
Poklon set

Armani je sinonim za eleganciju koja kombinira svevremenost i aktualne trendove.

Giorgio Armani se smatra jednim od najuspješnijih talijanskih modnih kreatora svih vremena. Svojim nezamjenjivim stilom u kojem spaja nenametljivost s daškom čudnovatosti, osvojio je srca milijuna žena diljem svijeta. Parfemi i kozmetika Armani, poput njegovih modela, sinonim su kvalitete, svevremenosti i uspjeha.

Prije osnivanja vlastitog branda, Armani je radio kao neovisni dizajner za mnoge modne kuće. 70-ih godina prošlog stoljeća, stvorio je svoju prvu vlastitu kolekciju i ubrzo nakon toga tržištu je predstavio i kolekciju kozmetike, make-upa i parfema pod nazivom Armani.

Mirisi za muškarce Armani Acqua di Giò ili mirisi za žene Armani Si su bezvremenski klasici koji su ostavili neizbrisiv trag u povijesti te i danas zauzimaju najviša mjesta na ljestvicama popularnosti.

Bilo da se odlučite za oprobanu klasiku ili modernu interpretaciju, u odabiru mirisa Armani nikada se ne možete prevariti.