ArmaniAcqua di Giò Profondo poklon set za muškarce

Armani Acqua di Giò Profondo poklon set za muškarce
Armani Acqua di Giò Profondo poklon set za muškarce
poklon set za muškarce

Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju | Kod: GIO07116

Acqua di Giò Profondo parfemska voda 75 ml + parfemska voda 15 ml + gel za tuširanje 75 ml

Luksuzni parfem je uvijek dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za muškarce Armani Acqua di Gio Profondo, u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta i možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Svojstva:

  • odlična ideja za poklon
  • razveselit će svakog muškarca
  • parfemski poklon setovi umnažaju radost

Set sadrži:

  • Acqua di Giò Profondo parfemska voda 75 ml
  • parfemska voda 15 ml
  • gel za tuširanje 75 ml

Sastav

Vrsta mirisa
aromatična
Tip seta
Poklon set

Armani je sinonim za eleganciju koja kombinira svevremenost i aktualne trendove.

Giorgio Armani se smatra jednim od najuspješnijih talijanskih modnih kreatora svih vremena. Svojim nezamjenjivim stilom u kojem spaja nenametljivost s daškom čudnovatosti, osvojio je srca milijuna žena diljem svijeta. Parfemi i kozmetika Armani, poput njegovih modela, sinonim su kvalitete, svevremenosti i uspjeha.

Prije osnivanja vlastitog branda, Armani je radio kao neovisni dizajner za mnoge modne kuće. 70-ih godina prošlog stoljeća, stvorio je svoju prvu vlastitu kolekciju i ubrzo nakon toga tržištu je predstavio i kolekciju kozmetike, make-upa i parfema pod nazivom Armani.

Mirisi za muškarce Armani Acqua di Giò ili mirisi za žene Armani Si su bezvremenski klasici koji su ostavili neizbrisiv trag u povijesti te i danas zauzimaju najviša mjesta na ljestvicama popularnosti.

Bilo da se odlučite za oprobanu klasiku ili modernu interpretaciju, u odabiru mirisa Armani nikada se ne možete prevariti.