Antonio Banderas Spirittoaletna voda za žene

Antonio Banderas Spirit toaletna voda za žene
Antonio Banderas Spirit toaletna voda za žene
100 ml

Kod: ANB0023 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Ovaj proizvod je tvornički pakiran bez folije.

  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Antonio Banderas Spirit
Sastav

Toaletna voda Antonio Banderas Spirit Spirit je vrlo senzualan i na svoj način zarazan miris u koji ćete se zaljubiti i vi vaša okolina!

  • orijentalni miris
  • za optimističnu ženu
  • za svaki dan

Sastav

Glava
cvijet drva naranče, šljiva, voćni tonovi
Srce
božur, frezija
Baza
sandalovina, tamjan
Vrsta mirisa
cvjetni, orijentalni

O brendu Antonio Banderas

Privlačni, karizmatični i neodoljivo autentični. Dobro došli u svijet parfema Antonio Banderas. Glumac, koji je svojom strašću osvojio ne samo Holywood već i srca ljudi diljem svijeta, očarat će vas sada i izuzetnim parfemima.

Antonio Banderas kaže da bi parfem trebao pokazivati ne samo vašu osobnost, već i u vama izazvati najrazličitije emocije i osjećaje. Svaki parfem Antonio Banderas budi vaša čula, otvara imaginarna vrata za svjetove do sada nepoznate. Prepustite se parfemima, koji će vam dočarati atmosferu doma, nježnog morskog lahora ili vas promijeniti u šarmantnog zavodnika. Dovoljno je da odaberete onaj najprivlačniji.

Brend Antonio Banderas danas ima već nekoliko desetina muških i ženskih parfema. Iako je svaki poseban, postoji jedna zajednička stvar – svi su čarobno zavodljivi. Prepustite se lagodnim parfemima s notama osvježavajućih citrusa, aromatičnih začina, sočnog voća i nježnih latica cvijeća. Sofisticirane kompozicije možete pronaći u muškom parfemu Antonio Banderas The Secret i u ženskom Blue Seduction.

Ocjena Antonio Banderas Spirit

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!