Amouage Library Collectionpoklon set II. uniseks

Amouage Library Collection poklon set II. uniseks
Amouage Library Collection poklon set II. uniseks
poklon set II. uniseks
469,00kn

Kod: AMU4067 | Dostupno

parfemska voda 10 x 2 ml

Opus I, Opus II, Opus III, Opus IV, Opus V, Opus VI, Opus VII, Opus VIII, Opus IX, Opus X

1
Poklon za vas
Upišite u svoju košaricu kod 10notino i dobit ćete -10 % na sve. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
DPD dostava na kopnu
petak 23. 10. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 27. 10. 2020.

Opis parfema Amouage Library Collection
Sastav

Ne možete odlučiti koji vam parfem najviše odgovara? Parfemski set za muškarce Amouage Library Collection sadrži minijature nekoliko parfema, zahvaljujući kojima svaki dan možete mirisati drugačije. Koji ćete prvo izabrati?

Svojstva:

  • jedinstvena prilika za isprobavanje više parfema omiljenog branda
  • sadrži minijaturne verzije proizvoda
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Tip seta
Poklon set

O brendu Amouage

Raskošne mirise Amouage karakterizira nevjerojatna unikatnost i potpuno osobita elegancija. Neovisan brand luksuznih niche parfema danas ima sjedište u Londonu, ali njegovi korijeni sežu daleko na Srednji Istok.

Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine mjesta svoga nastanka - iz Sultanata Oman. Brand je 1983. godine osnovala Njegova visost Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljevske porodice, nakon što se odlučio da oživi staru slavu arapskih mirisa. Filozofija branda je kreiranje parfema istinske umjetničke vrijednosti. Amouage odabire isključivo najkvalitetnije egzotične sastojke, kao na primjer srebrni tamjan iz Omana, rijetku omansku ružu i smirnu.

Niche parfemi Amouage komponirani su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestolnicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje se oko dva mjeseca odigrava maceracija sastojaka. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najveću kontrolu kvalitete, te se pakiraju skoro isključivo ručno.

Ocjena Amouage Library Collection