AmouageJubilation 25 Woman parfumirani sapun za žene

Amouage Jubilation 25 Woman parfumirani sapun za žene
Amouage Jubilation 25 Woman parfumirani sapun za žene
4 x 50 g

Kod: AMU3679 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Amouage Jubilation 25 Woman

Uvjerite se i sami da i obično pranje ruku, tuširanje ili kupanje može biti nesvakidašnji doživljaj. Parfumirani sapun Amouage Jubilation 25 Woman savršeno nadopunjuje miris iz iste kolekcije i istovremeno uklanja nečistoću s kože.

Svojstva:

  • nježno čisti kožu
  • ne isušuje kožu
  • naglašava intenzitet parfema iz iste kolekcije
  • razveselit će svaku ženu

O brendu Amouage

Raskošne mirise Amouage karakterizira nevjerojatna unikatnost i potpuno osobita elegancija. Neovisan brand luksuznih niche parfema danas ima sjedište u Londonu, ali njegovi korijeni sežu daleko na Srednji Istok.

Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine mjesta svoga nastanka - iz Sultanata Oman. Brand je 1983. godine osnovala Njegova visost Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljevske porodice, nakon što se odlučio da oživi staru slavu arapskih mirisa. Filozofija branda je kreiranje parfema istinske umjetničke vrijednosti. Amouage odabire isključivo najkvalitetnije egzotične sastojke, kao na primjer srebrni tamjan iz Omana, rijetku omansku ružu i smirnu.

Niche parfemi Amouage komponirani su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestolnicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje se oko dva mjeseca odigrava maceracija sastojaka. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najveću kontrolu kvalitete, te se pakiraju skoro isključivo ručno.

Ocjena Amouage Jubilation 25 Woman