Amouage Jubilation 25 Men

parfumirani sapun za muškarce 150 g

Amouage Jubilation 25 Men parfumirani sapun za muškarce 150 g
Amouage Jubilation 25 Men parfumirani sapun za muškarce 150 g
parfumirani sapun za muškarce 150 g

Kod: AMU3640 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
Amouage Jubilation 25 Men
parfumirani sapun za muškarce 150 g

Opis parfema Amouage Jubilation 25 Men

Parfemski sapun Amouage Jubilation 25 Men savršeno upotpunjava miris iz iste kolekcije. Vaša koža oslobodit će se svih nečistoća, krasno će omekšati i dobit će nezamjenjivu aromu.

O brendu Amouage

Raskošne mirise Amouage karakterizira nevjerojatna unikatnost i potpuno osobita elegancija. Neovisan brand luksuznih niche parfema danas ima sjedište u Londonu, ali njegovi korijeni sežu daleko na Srednji Istok.

Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine mjesta svoga nastanka - iz Sultanata Oman. Brand je 1983. godine osnovala Njegova visost Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljevske porodice, nakon što se odlučio da oživi staru slavu arapskih mirisa. Filozofija branda je kreiranje parfema istinske umjetničke vrijednosti. Amouage odabire isključivo najkvalitetnije egzotične sastojke, kao na primjer srebrni tamjan iz Omana, rijetku omansku ružu i smirnu.

Niche parfemi Amouage komponirani su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestolnicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje se oko dva mjeseca odigrava maceracija sastojaka. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najveću kontrolu kvalitete, te se pakiraju skoro isključivo ručno.

Ocjena Amouage Jubilation 25 Men

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!