Amouage Honourparfemski ekstrakt za žene

Amouage Honour parfemski ekstrakt za žene
Amouage Honour parfemski ekstrakt za žene
3.079,00kn

Uštedite 31%
50 ml
2.125,30kn

Kod: AMU4365 | Više od 5 kom na zalihi
1
Poklon za vas
15 % popusta na niche parfeme s kodom hrniche15.
DPD dostava na kopnu
utorak 10. 12. 2019.
DPD dostava na otoke
četvrtak 12. 12. 2019.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Amouage Honour
Sastav

Parfemski esktrakt Amouage Honour je namijenjen svima koji vole luksuz i umiju ocijeniti prvoklasne sastojke i nesvakidašnji sastav mirisa.

  • cvjetni miris
  • za romantičnu ženu
  • za svaki dan, ali i u posebnim prigodama

Sastav

Glava
korijander, papar, rabarbara
Srce
gardenija, tuberoza, đurđica, karanfil, jasmin
Baza
tamjan, opoponax, vetiver, jantar, koža
Vrsta mirisa
cvjetni, orijentalni

O brendu Amouage

Raskošne mirise Amouage karakterizira nevjerojatna unikatnost i potpuno osobita elegancija. Neovisan brand luksuznih niche parfema danas ima sjedište u Londonu, ali njegovi korijeni sežu daleko na Srednji Istok.

Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine mjesta svoga nastanka - iz Sultanata Oman. Brand je 1983. godine osnovala Njegova visost Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljevske porodice, nakon što se odlučio da oživi staru slavu arapskih mirisa. Filozofija branda je kreiranje parfema istinske umjetničke vrijednosti. Amouage odabire isključivo najkvalitetnije egzotične sastojke, kao na primjer srebrni tamjan iz Omana, rijetku omansku ružu i smirnu.

Niche parfemi Amouage komponirani su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestolnicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje se oko dva mjeseca odigrava maceracija sastojaka. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najveću kontrolu kvalitete, te se pakiraju skoro isključivo ručno.

Ocjena Amouage Honour