Amouage Honourparfemska voda (3x punjenje) za žene

Amouage Honour parfemska voda (3x punjenje) za žene
Amouage Honour parfemska voda (3x punjenje) za žene
3 x 10 ml

Kod: AMU3701 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.
Poklon za vas
Iskoristite besplatnu dostavu za sve narudžbe.

Opis parfema Amouage Honour
Sastav

Tražite miris uz koji ćete se osjećati poput vile? Upravo ste ga našli. S parfemskom vodom Amouage Honor osjećat ćete se kao da ste obavijeni svilom i plešete na livadi obasjanoj mjesečinom.

  • orijentalni, cvjetni miris
  • za nježnu ženu
  • izvrsno odgovara svakoj prigodi

Sastav mirisa
Prvo će vaša osjetila očarati kombinacija crnog papra, aromatičnog korijandera i svježe rabarbare. U srcu mirisa divno će se razviti slatka đurđica, nježni jasmin, gardenija, tuberoza i karanfil. U bazi ćete naći note nježne kože, zanosnog tamjana, opoponaxa, vetivera i jantara.

Priča o mirisu
Miris Amouage Honor odaje priznanje epskoj ljubavi iz priče o Madame Butterfly. Tragičnu sudbinu ove japanske gejše opjevao je u svojoj operi slavni Giacomo Puccini. Honour je slika čiste ljepote, nesretne ljubavi i neispunjene žudnje. Prema riječima kreativnog direktora brenda Amouage Christophera Chonga, to je "bijeli cvijet s tamnim srcem". Miris je predstavljen 2011., a kreirale su ga Alexandra Carlin i Violaine Collas.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
korijander, papar, rabarbara
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
gardenija, tuberoza, đurđica, karanfil, jasmin
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
tamjan, opoponax, vetiver, jantar, koža
Vrsta mirisa
orijentalni, cvjetni

O brendu Amouage

Raskošne mirise Amouage karakterizira nevjerojatna unikatnost i potpuno osobita elegancija. Neovisan brand luksuznih niche parfema danas ima sjedište u Londonu, ali njegovi korijeni sežu daleko na Srednji Istok.

Amouage crpi inspiraciju iz bogate i raznovrsne baštine mjesta svoga nastanka - iz Sultanata Oman. Brand je 1983. godine osnovala Njegova visost Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljevske porodice, nakon što se odlučio da oživi staru slavu arapskih mirisa. Filozofija branda je kreiranje parfema istinske umjetničke vrijednosti. Amouage odabire isključivo najkvalitetnije egzotične sastojke, kao na primjer srebrni tamjan iz Omana, rijetku omansku ružu i smirnu.

Niche parfemi Amouage komponirani su u južnoj Francuskoj, u gradiću Grasse, koji se smatra svjetskom prijestolnicom parfema te tako jamči najviše standarde. Nakon toga mirisi kreću put Omana u proizvodnju gdje se oko dva mjeseca odigrava maceracija sastojaka. Na kraju svi parfemi Amouage prolaze kroz najveću kontrolu kvalitete, te se pakiraju skoro isključivo ručno.

Ocjena Amouage Honour