Ajmal Encoreparfumirano ulje (bez alkohola) uniseks

Ajmal Encore parfumirano ulje (bez alkohola) uniseks
Ajmal Encore parfumirano ulje (bez alkohola) uniseks
12 ml

Kod: AJM00455 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.
Poklon za vas
Upišite u svoju košaricu kod 10notino i dobit ćete -10 % na sve. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.

Opis parfema Ajmal Encore
Sastav

Promijenite sasvim običan dan u poseban doživljaj. Uniseks parfimirano ulje Ajmal Encore probudit će vaša osjetila i dati vam osjećaj samopouzdanja. S tim ćete se sofisticiranim mirisom osjećati samouvjereno, što god vas očekivalo.

  • voćni miris
  • cvjetni miris
  • istaknut će senzualnost svake žene
  • naglašava seksipil i urođenu muževnost
  • uniseks – za žene i muškarce
  • parfem pogodan za svaki dan
  • svjež parfem, idealan za tople dane

Sastav

Sadržaj
vanilija, mošus, bergamot, frezija, drvene note, dinja, mandarina, orhideja, ruža Damaska, jasmin, jantar, cedar
Vrsta mirisa
cvjetni

O brendu Ajmal

Parfeme Ajmal osnovao je Late Haji Ajmal pedesetih godina prošloga stoljeća u Indiji. Riječ je o obiteljskoj tvrtki koju od samoga početka vode samo i isključivo članovi dinastije Ajmal. Svatko ima svoju funkciju u upravljanju. Tvrtka se bavi proizvodnjom parfema, i vrlo brzo nakon osnivanja je počela veoma napredovati.

Ajmal je sinonim za luksuzne parfeme, ubraja se među vrhunske u svom području. Zahvaljujući suradnji s vodećim europskim brandovima parfema iz Francuske, Italije, Švicarske i Njemačke za nju su čuli i ljudi iz zapadnog svijeta. Nužno je spomenuti da je na Bliskom istoku tvrtka Ajmal jedna od vodećih brandova parfema.

Ocjena Ajmal Encore