Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile

krema za tijelo za žene 150 g

Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile krema za tijelo za žene 150 g
Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile krema za tijelo za žene 150 g
Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile krema za tijelo za žene 150 g
Besplatna dostava
krema za tijelo za žene 150 g
522,20kn

Kod: ADP0676 | 1 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
utorak, 18. 12. 2018.
Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile
krema za tijelo za žene 150 g | 522,20kn

Opis parfema Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile

Parfemska krema za tijelo Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile postat će nedjeljiv dio vaše svakodnevne njege za kožu. Savršeno hidratizira, hrani i posuđuje neodoljiv miris parfema iz iste kolekcije.

O brandu Acqua di Parma

Kvaliteta, elegancija, kreativnost i ekskluzivnost – to su vrijednosti koje prate parfem Acqua di Parma preko 100 godina.

Ekskluzivni niche brand Acqua di Parma je osnovan 1916. u samom centru stare jezgre Parme. Ovdje, u maloj parfemskoj radionici, domaći znalci su dizajnirali moderni, lagani i osvježavajući miris koji se značajno razlikovao od tadašnjih jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda. Prva talijanska Eau de Cologne se sastojala isključivo od prirodnih sastojaka, a njen sastav je ostao do danas nepromijenjen.

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol 30-ih godina prošlog stoljeća. Tada je također poprimila svoj kultni oblik – flakon u stilu art deco koji ovom brandu sam po sebi pripada do danas. Međunarodni uspjeh je došao u drugoj polovici 20-og stoljeća kada je Acqua di Parma postala ekskluzivna parfemska kuća i doslovce kult u krugovima visokog društva.

Svoj status kao luksuzni brand je zadržao do današnjih dana, a u današnjem portfelju ćete naći cijeli niz parfema i za žene i za muškarce. Isprobajte i vi miris za žene Acqua di Parma Profumo ili miris za muškarce Acqua di Parma Colonia Oud i doživite kvalitetne sastojke, prestižni majstorski rad i talijansku proizvodnju.

Ocjena Acqua di Parma Nobile Rosa Nobile

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!