Acqua di Parma Profumoparfemska voda za žene

Acqua di Parma Profumo parfemska voda za žene
Acqua di Parma Profumo parfemska voda za žene
100 ml

Kod: ADP0585 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Acqua di Parma Profumo
Sastav

  • cvjetni miris
  • za individualističku ženu
  • za svaki dan

Sastav

Glava
bergamot, božur, ylang-ylang
Srce
bugarska ruža, jasmin, labdanum
Baza
mošus, pačuli, sandalovina, vetiver
Vrsta mirisa
chypre, drveni

O brendu Acqua di Parma

Kvaliteta, elegancija, kreativnost i ekskluzivnost – to su vrijednosti koje prate parfem Acqua di Parma preko 100 godina.

Ekskluzivni niche brand Acqua di Parma je osnovan 1916. u samom centru stare jezgre Parme. Ovdje, u maloj parfemskoj radionici, domaći znalci su dizajnirali moderni, lagani i osvježavajući miris koji se značajno razlikovao od tadašnjih jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda. Prva talijanska Eau de Cologne se sastojala isključivo od prirodnih sastojaka, a njen sastav je ostao do danas nepromijenjen.

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol 30-ih godina prošlog stoljeća. Tada je također poprimila svoj kultni oblik – flakon u stilu art deco koji ovom brandu sam po sebi pripada do danas. Međunarodni uspjeh je došao u drugoj polovici 20-og stoljeća kada je Acqua di Parma postala ekskluzivna parfemska kuća i doslovce kult u krugovima visokog društva.

Svoj status kao luksuzni brand je zadržao do današnjih dana, a u današnjem portfelju ćete naći cijeli niz parfema i za žene i za muškarce. Isprobajte i vi miris za žene Acqua di Parma Profumo ili miris za muškarce Acqua di Parma Colonia Oud i doživite kvalitetne sastojke, prestižni majstorski rad i talijansku proizvodnju.

Ocjena Acqua di Parma Profumo

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!