Acqua di Parma Colonia Colonia Mirrakolonjska voda za muškarce

Acqua di Parma Colonia Colonia Mirra kolonjska voda za muškarce
Acqua di Parma Colonia Colonia Mirra kolonjska voda za muškarce
1.455,00kn

Uštedite 34%
100 ml
953,50kn

Kod: ADP0871 | Više od 5 kom na zalihi
1

Dodano u košaricu

Acqua di Parma Colonia Colonia Mirra kolonjska voda za muškarce
| 1 kom | 953,50kn
DPD dostava na kopnu
četvrtak 17. 10. 2019.
DPD dostava na otoke
ponedjeljak 21. 10. 2019.
  • Opis parfema
  • O brendu
  • Ocjena

Opis parfema Acqua di Parma Colonia Colonia Mirra
Sastav

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia Colonia Mirra je namijenjena svima koji vole luksuz i znaju ocijeniti prvoklasne sastojke i nesvakidašnji sastav mirisa.

  • aromatični miris
  • za individualističkog muškarca
  • za svaki dan, ali i u posebnim prigodama

Sastav

Glava
bušin, cvijet naranče
Srce
mira, muškatni oraščić
Baza
jantar, pačuli
Vrsta mirisa
orijentalni

O brendu Acqua di Parma

Kvaliteta, elegancija, kreativnost i ekskluzivnost – to su vrijednosti koje prate parfem Acqua di Parma preko 100 godina.

Ekskluzivni niche brand Acqua di Parma je osnovan 1916. u samom centru stare jezgre Parme. Ovdje, u maloj parfemskoj radionici, domaći znalci su dizajnirali moderni, lagani i osvježavajući miris koji se značajno razlikovao od tadašnjih jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda. Prva talijanska Eau de Cologne se sastojala isključivo od prirodnih sastojaka, a njen sastav je ostao do danas nepromijenjen.

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol 30-ih godina prošlog stoljeća. Tada je također poprimila svoj kultni oblik – flakon u stilu art deco koji ovom brandu sam po sebi pripada do danas. Međunarodni uspjeh je došao u drugoj polovici 20-og stoljeća kada je Acqua di Parma postala ekskluzivna parfemska kuća i doslovce kult u krugovima visokog društva.

Svoj status kao luksuzni brand je zadržao do današnjih dana, a u današnjem portfelju ćete naći cijeli niz parfema i za žene i za muškarce. Isprobajte i vi miris za žene Acqua di Parma Profumo ili miris za muškarce Acqua di Parma Colonia Oud i doživite kvalitetne sastojke, prestižni majstorski rad i talijansku proizvodnju.

Ocjena Acqua di Parma Colonia Colonia Mirra

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!